Friday Ticket SPOT 2024

550,00 DKK

På lager

SPOT præsenterer de nyeste talenter og tendenser inden for dansk og nordisk musik

3.-4. maj 2024 præsenterer SPOT Festival et væld af koncerter og events rundt omkring på spillesteder, kulturhuse og arealer i Aarhus. Nutidens mest spændende artister og bands vil sørge for hundredvis af koncerter, og foruden en masse musik, vil du også kunne finde oplæg, nye koncepter og meget mere på programmet.

Festivalen gennemføres på en lang række af Aarhus' spillesteder, kulturhuse og arealer.

Du kan købe endags-billet og ‘All Days’-billet til SPOT 2024.

SPOT har også en branchedel med netværksmøder, seminarer, foredrag m.v. under titlen SPOT+. Der kan købes særskilt billet til denne del af festivalen, men man kan også købe billet, der giver adgang til både SPOTs musikprogram samt den faglige del på SPOT+.

Praktisk information

Børn
Børn under 12 år har gratis adgang, hvis de er i selskab med en voksen med gyldig billet (over 18 år).

Handicapledsagere
Med et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice (eller tilsvarende fra udlandet) kan du gratis medbringe én ledsager til SPOT Festival. Du skal blot købe en almindelig billet til dig selv.

Når dig og din ledsager ankommer til festivalen, skal I henvende jer i Billetombytningen, der ligger i Arkaden i Aarhus Congress Center. Her får din ledsager et dagsarmbånd til SPOT Festival. Det er ikke nødvendigt at kontakte os på forhånd - så længe du kan fremvise én gyldig billet og et gyldigt ledsagerkort, så er alt fint.

Bemærk: Selvom du har købt en ‘All Days’-billet, og har den samme ledsager med alle tre dage, skal din ledsager stadig have udleveret et nyt endagsarmbånd hver dag.

Har du behov for mere end én ledsager, eller er der andre særlige omstændigheder, vi kan hjælpe med, så skriv en mail til os på info@spotfestival.dk. 

Refundering af billetter
Købte billetter refunderes kun i tilfælde af, at den samlede festival aflyses. Billetter refunderes automatisk af SPOT Festivals billetoperatør VenueManager.

Festivalens scener har begrænset kapacitet
SPOT Festival er en primært indendørs festival, som bruger Aarhus’ mange spillesteder og kulturhuse til at gennemføre koncerter m.m.

Med plads til alt fra 50 til 3.000 personer har de forskellige venues meget forskellige publikumskapaciteter, og SPOT kan derfor ikke garantere adgang for alle billetkøbere til alle koncerter. Mød op i god tid før start på den enkelte koncert/talk/etc. - det øger chancen for at komme ind betragteligt. Det er ikke muligt at reservere plads til koncerterne.

Special- og gratis-arrangementer
Til en række specialarrangementer i forbindelse med SPOT kan tilmelding forud eller tilkøb af særlig ekstrabillet til specifikke arrangementer være nødvendigt. Der vil under festivalen også være åbne arrangementer, hvor der vil være fri adgang – også for personer uden billetter.  Her giver en festivalbillet ingen særlige rettigheder i forhold til adgangsforhold til arrangementet.

I tilfælde af ovenstående specielle adgangsforhold, vil dette fremgå tydeligt af de enkelte programbeskrivelser på festivalens hjemmeside (spotfestival.dk).

Events torsdag og søndag
Festivalens hovedprogram finder sted fredag og lørdag (3. og 4. maj 2024), men torsdag før festivalen og søndag efter kan der være events og arrangementer på programmet eller i byen – hovedsageligt arrangeret af en række eksterne arrangører. En række af disse arrangementer vil typisk være med fri entré, mens andre vil kræve særskilt betaling. For sidstnævnte gælder, at med mindre andet er angivet under beskrivelsen af det enkelte arrangement på festivalens hjemmeside (spotfestival.dk) vil et SPOT-armbånd ikke give gratis adgang til disse.